Să ne cunoastem

poza prezentare bleumarin

Marius Badea

Numele meu este Marius Badea și sunt partener senior la firma de consultanță imobiliară pe care am înființat-o în urmă cu aproximativ 12 ani.

De ce am hotărât asta? Am fost convins că pot ajuta oamenii să ia decizii corecte în ce privește viitorul lor, fiindcă dacă eu am reușit, înseamnă că oricare dintre cei pe care îi voi cunoaște, va putea și el reuși. De aceea mulți din cei pe care am avut șansă să îi întâlnesc în anii ce au urmat înființării companiei mi-au devenit prieteni și, datorită lor, au apărut mult mai multe momente frumoase în viață mea.

Continui să mă bucur că pot cunoaște oameni noi, cu destine diferite, dar cu interese atât de comune, fiindcă cine nu își dorește stabilitate financiară pe termen lung sau  alegeri bune atunci când vine vorba de viitorul lor sau al celor apropiați .

Îmi place să lucrez într-o atmosfera destinsă, să zâmbesc, să glumesc, fiind convins că lucrurile își găsesc  mai ușor rezolvarea atunci când intervin relaxarea și bună dispoziție.

Nu pot tolera incorectitudinea, minciună și lipsa educației. Din fericire îmi pot selecta oamenii cu care mă înconjor și sunt conștient că este un privilegiu rar al zilelor noastre.

Sper să ajungem să ne cunoaștem și dacă vom decide să lucrăm împreună, atunci cu siguranță că grijile și preocupările în ce privește investițiile tale imobiliare sau administrarea lor, vor fi delegate rapid și astfel vei elimina stresul și vei câștigă cu siguranță timp, de care te poți bucură cu prietenii sau familia ta.

 

 

Mobile:  +4 0722323657
Email:     marius@vectorimobiliare.ro

Mă poti contacta

finalfinal

Andrei Nistor

Numele meu este Andrei Nistor si sunt RE Broker in cadrul companiei Vector Imobiliare.

 

 

Mobile:  +4 0770310802
Email:     andrei@vectorimobiliare.ro

Mă poti contacta