2 camere Bloc reabilitat termic,credit ipotecar,mobilat si utilat,Vatra Luminoasa 1

€67.500

Descrierea proprietății

Tur virtual interactiv 3D si experienta VR

Situat stradal pe Vatra Luminoasa, blocul este amplasat intr-unul dintre cele mai frumoase si pline de istorie cartiere bucurestene. Constructia ansambului de locuinte sociale din cartier incepe in anii ’30 si este marcata de ideea de modernitate si realizata avand la baza modelul ‘orasului gradina’. Accentul este pus pe spatiile verzi individuale dar si pe cele colective, spatii care sunt astazi protejate de Institutul Național al Patrimoniului.
Apartamentul pe care vi-l propunem are 2 camere, suprafata de 44 mp si se afla la etajul 7 al unui bloc cu 9 nivele construit in 1965.
Apartamentul a fost renovat si modernizat si se vinde mobilat. Camerele au suprafete generoase si ofera numeroase spatii de depozitare.
De la intrare ne intampina un hol care face legatura in fata cu bucataria si in stanga cu livingul. Camera de zi se continua cu un hol din care putem intra in dormitor sau in baie.
Apaetamentul a fost renovat, igienizat si mobilat recent. Dintre dotari amintim:
Usa metalica, parchet din lemn natural, tamplarie PVC cu geam termopan, baile si bucataria amenajate cu gresie, faianta si mobilier specific.
In balcon se poate iesi din bucatarie. Zona este foarte linistita si verde si este conectata cu centrul cu ajutorul liniilor RATB( autobuzele 104,135,330 sau troleibuzele 66,86,90, tramvaiele 1,10,40) si a metroului ( Muncii la 7-10 min de mers pe jos) si Iancului la o scurta plimbare distanta, de 7 minute.
Va asteptam la vizionare!

Planul imobilului

  • ID: 4439
  • Published: May 15, 2022
  • Last Update: May 15, 2022
  • Views: 49