2 camere Camil Ressu 4, langa metroul de la Dristor*Mobilat si utilat modern

€91.000

Caracteristici

  • Aer conditionat

Descrierea proprietății

Tur virtual interactiv 3D si experienta VR

Va prezentam un apartament de doua camere, decomandat, cu o pozitionare ideala in ceea ce priveste proximitatea mijlocelor de transport in comun. Este amplasat intr-un imobil construit in anul 1976, reabilitat termic, aflat vis-a-vis de statia de metrou Dristor 1.
Apartamentul se vinde asa cum se poate vedea in poze, bucurandu-se de bucatarie complet mobilata si utilata cu masina de spalat rufe, masina de spalat vase, uscator rufe, cuptor electric, plita cu gaz, hota, dispunand si de dormitor mobilat modern, sufragerie complet mobilata, baie, spatiu de depozitare si un balcon, insumand in total o suprafata de 55 mp utili.
Apartamentul a fost renovat recent si este intr-o stare foarte buna.
Proprietarul beneficiaza si de un loc de parcare platit la ADP.
Apartamentul este decomandat iar modul de dispunere al camerelor este unul bine gandit si nu veti avea probleme in caz de oaspeti sau alte momente cand va trebui sa se locuiasca in ambele camere. Avem un hol in forma de T la intrare. Aici gasim si 2 debarale organizate ca dressinguri si un dulap pentru pantofi. Imediat in fata avem bucataria, o bucatarie de peste 6 metri patrati. Este suficient de mare pentru a avea in interior si loc pentru frigider, loc de gatit si loc de luat masa. Tot din holul de la intrare avem acces catre baie, una modernizata cu cada, catre dormitorul de 13 mp in care vom regasi un pat dublu matrimonial, un dulap si o comoda si sufrageria,o sufragerie de aproximativ 18 metri patrati. Din sufragerie avem acces catre balcon – un balcon foarte spatios in care a fost montat uscatorul.
Zona in care este situat apartamentul este excelenta din toate punctele de vedere, fiind in imediata apropiere a tuturor punctelor de interes precum scoli, gradinite, magazine, statia de metrou Dristor fiind la 1 minut de mers pe jos.

  • ID: 4527
  • Published: October 22, 2022
  • Last Update: October 22, 2022
  • Views: 918