2 camere Dimitrie Leonida 3 minute de mers pe jos*Mobilat si utilat*Loc de parcare

€69.500

Descrierea proprietății

Tur virtual interactiv 3D si experienta VR

Va prezentam un apartament luminos de 2 camere, avand o compartimentare decomandata, situat intr-un imobil construit in anul 2015, pe str. Oituz nr 2T, la doar 3 min de mers pe jos pana la statia de metrou Dimitrie Leonida.
Apartamentul are vedere pe ambele parti ale blocului, lumina patraunzand in apartament atat la rasarit cat si la apus.
Apartamentul a fost proaspat zugravit cu vopsea lavabila.
La intrare ne intampina un hol de 4 mp care face legatura cu toate camerele apartamentului.
Are usa de intrare din metal de buna calitate cu sisteme de inchidere moderne.
Cuierul si pantofarul amplasat in mod util langa intrare si de asemenea un dressing cu 2 usi asigura necesarul spatiilor de depozitare pentru diverse lucruri de care proprietarii au nevoie imediata.
In partea dreapta avem bucataria, cuo suprafata de aproximativ 8 mp, avand de asemenea o forma aproape patrata care permite amenajarea cu mobilier si electrocasnice.
Este mobilata si utilata complet. Se regasesc printre altele: Plita cu gaz si Cuptor Electrolux, hota Electrolux, masina de spalat vase Whirlpool, corp mobilier din MDF lucios: blat cu multiple sertare si spatii de depozitare sub el, copruri suspendate care completeaza necesarul de spatii de depozitare.
Tot in interiorul bucatariei se gaseste amplasata si centrala termica individuala marca Ferolli.
In continuarea, tot din hol avem acces spre living, incaperea cu cea mai mare suprafata dintre toate celelalte dependente si incaperi din apartament: 16.4 mp.Este dotata cu o canapea extensibila cu trei locuri, un aparat de aer conditionat in stare de functionare excelenta, fiind achizitionat doar in urma cu 1 an si fiind folosit doar de cateva ori de la achizitionare, priza dedicata pentru TV cu circuit electric ingropat in perete. Din living se intra in balcon, care este inchis cu geamuri termopan si amenajat cu gresie in nuante asortate cu cele ale parchetului din bucatarie, „gazduieste” un corp de depozitare cu 4 compartimente.
In partea stanga a holului avem dormitorul dotat cu o unitate de incalzire (calorifer) din metal cu dimensiune marita, un pat dublu 160*200 cm, un dressing din pal cu usi glisante, realizat pe comanda la fel ca si restul mobilierului din aceasta incapare, o comoda pentru TV, cu spatii de depozitare.
Baia este echipata cu o cada moderna, lavoar modern si mobilier sub acesta specific. Aerisirea este asigurata o fereastra. Este prevazuta cu un calorifer port prosop care la nevoie asigura confortul termic in aceasta incapere, o masina de spalat rufe cu acces vertical, Whirlpool, montata in baie.
Apartamentul beneficiaza si de posibilitatea aceesarii unuia dintre locurile de parcare disponibile la liber in incinta complexului rezidential, delimitat ca acces printr-o bariera.
Va asteptam la vizionare!

  • ID: 4382
  • Published: May 15, 2022
  • Last Update: May 15, 2022
  • Views: 43