2 camere Dna Ghica*READY TO MOVE IN*Mobilat si utilat modern*bloc reabilitat*

€69.500

Caracteristici

  • Aer conditionat

Descrierea proprietății

Tur virtual interactiv 3D si experienta VR

Uitam de multe ori cat este de inconfortabila o amenajare, cata energie, timp si resurse financiare dedicam efortului de a avea o locuinta moderna si optimizata din punct de vedere a functionalitatii fiecarui spatiu in parte. Cum ar fi să te bucuri de un spațiu confortabil și liniștit, primitor și cu un vibe bun? Un spațiu pe care să îl poți numi ﹸ acasăﹸ cu zâmbetul pe buze, unde vecinii sunt de treabă și blocul e curat? Un spațiu în care să te poți relaxa fie lucrând de acasă fie bucurându-te de ambientul odihnitor după ce ți-ai terminat ziua de lucru.
Locuinta pe care v-o propunem spre vizionare are 2 camere decomandate si este situata la etajul 9 al unui imobil reabilitat termic de 10 niveluri construit in anul 1978, aflat in imediata apropiere a intersectiei Dna Ghica, pe strada Sinaia nr.5, cu o vedere foarte placuta. Un apartament de două camere bine compartimentat, spațios, cu spații de depozitare, renovat complet și dotat cu toate cele necesare confortului tău: gresie, faianță, parchet, termopan, mașină de spălat, aragaz, frigider, ușă metalică.
Apartamentul are o compartimentare foarte buna, la intrare ne intampina un hol spatios de aproximativ 7 mp care comunica cu celelalte incaperi si dependinte ale apartamentului si este impartit in doua segmente. Din acesta, se face accesul in fiecare dintre celelalte incaperi si dependente ale apartamentului.
Latimea de 1.15 a holului este marita cu aproape inca un metru in portiunea dinspre cele doua camere cu un o zona utila care poate fi amenajata ca dressing sau ca spatii de depozitare extrem de necesare in orice locuinta de acest tip.
Usa de intrare este din metal de buna calitate cu sisteme de inchidere moderne.
Cuierul si pantofarul se gasesc amplasate in mod util in apropierea intrarii.
Pardoseala acoperita cu gresie de calitate, in tonuri de culoare deschise, imitand modelul unui parchet din lemn si fiind in ton cu nuantele de culoare ale parchetului din living si ale gresiei din bucatarie, asftel fiind asigurata o simetrie cormatica in intreg apartamentul care nu ar necesita investitii in aceaste zone.
Luminozitatea apartamentului este asigurata pe de o parte de dimensiunile generoase ale ferestrelor dar si de lavabilul de culoare alba de pe peretii incaperilor care contribuie in aceeasi masura si la senzatia de spatiu marit.
In fata, din hol pe partea stanga avem baia, recent modernizata( lavoar si vas WC moderne, cada, mobilier) iar in continuare, bucataria cu o suprafata de 6 mp, ce se remarca prin forma aproape patrata care a permis amplsarea atat a mobilierului specific de lucru si depozitare dintr-o bucatarie, dar si a unei mese de bucatarie cu doua scaune. Este mobilata si utilata complet. Se regasesc printre altele: o combina frigorifica Samsung, Aragaz si hota cu evacuare catre exterior Zanussi, masina de spalat rufe LG, corp mobilier din MDF: blat cu multiple sertare sub el, copruri suspendate care completeaza necesarul de spatii de depozitare.
Din hol, in partea dreapta avem acces catre dormitor, un spatiu de aprox. 12 mp si livingul de peste 18mp. Ambele sunt mobilate si utilate: canapele extensibile, biblioteca, aer conditionat.
Pe latimea livingului, avem balconul, tip logie, renovat si el.
Va asteptam la vizionari!

  • ID: 4394
  • Published: May 15, 2022
  • Last Update: February 16, 2023
  • Views: 1175