2 camere Dristor 2 min metrou,bloc reabilitat,decomandat,6/10, Camil Ressu nr.8

€88.000

Descrierea proprietății

Tur virtual interactiv 3D si experienta VR

Va prezentam un apartament decomandat, aflat la etajul 6 al unui bloc reabilitat de 10 niveluri, cu o pozitionare ideala in ceea ce priveste proximitatea mijlocelor de transport in comun. Este amplasat intr-un imobil aflat vis-a-vis de statia de metrou Dristor 1. Apartamentul se prezinta in conditii excelente de curatenie si beneficiaza de imbunatatiri care pot reprezenta un punct de pornire solid pentru o eventuala modernizare a acestuia, varianta in care se prezinta insa in prezent nefiind una depasita de tendintele actuale de amenajare interioara. Apartamentului i-au fost aduse imbunatatiri care constau in: modernizarea tuturor ferestrelor prin geamuri termopan, balcon inchis si modernizat: pereti exteriori din termopan, gresie montata pe pardoseala, parchet in camere si de asemenea gresie si fainta in dependente: hol, bucatarie si baie. Intreg apartamentul a fost igienizat cu vopsea lavabila alba ceea ce ii confera si aspectul de locuinta ingrijita si spatioasa.
Holul este spatios ( 8.34 mp), cu o usa de intrare din metal de buna calitate, cu un cuier si pantofar amplasate in mod util langa intrare si acces catre celelalte incaperi ale apartametnului. Este modernizat cu gresie in note de culoare calde, care confera un aspect ingrijt si este de asemenea foarte usor de intretinut. Pe portiunea mai lunga a hotului, gasim amplasate doua spatii de depozitare, camara si debaraua, care la nevoie pot fi transformate cu usurinta intr-un spatiu de depozitare comun sub forma unui dressing generos de aprox 2.26 metri patrati.
Bucataria are o suprafata totala de 6.4 mp, care datorita formei aproape patrate, ofera posibilitatea amenajarii intr-un mod practic si util: amplasarea atat a mobilierului de lucru specific (blat si dulapuri pentru depozitare) cat si a unei mese de bucatarie pentru 3 persoane, toate realizate din lemn. La cerere, bucataria se preda complet mobilata si utilata. Dintre dotarile existente in aceasta incapare amintim: Combina frigorifica ARCTIC si masina de spalat rufe LG de curand achizitionate, aragazul Zanussi.

Dormitorul are o suprafata generoasa de 13 mp este izolat cu geamuri termopan, care asigura confortul termic al acestei incaperi impreuna cu unitatea de incalzire (calorifer) din fonta cu dimensiune generoasa. Este mobilat cu un pat dublu ale carui saltea si topper au fost achizitionate recent si cu diverse obiecte de mobilier foarte utile: dressing cu 3 usi, masa de toaleta si comoda cu trei usi.
Livingul, incaperea cu cea mai mare suprafata dintre toate celelalte dependente si incaperi din apartament: 18 mp are ferestrele si usa de acces catre balcon inlocuite cu unele moderne din termopan. Dimensiunea acestora, impreuna, asigura o luminozitate generoasa a incaperii. Are o canapea coltar cu patru locuri si un fotoliu, de asemenea un corp de mobilier cu multiple spatii de depozitare si vitrine, completeaza ambientul cald al incaperii.
Balconul este inchis cu geamuri termopan si renovat cu gresie si fainata. Vederea din balcon este una placuta, asigurata pe de o parte de orientarea catre artera principala, Bd. Camil Ressu si absenta unor cladiri sau alte obiecte inalte aflate in imediata vecinatate, dar si de etajul intermediar la care se afla amplasat acest apartament.
In zona sunt numeroase mijloace de transport: metroul Dristor 1 sau 2, autobuzele 130, 335, tramvaiele 1,19,23,27, piata Ramnicu Sarat, centrul comercial Park Lake.
Pentru detalii suplimentare sau vizionari, va rugam nu ezitati sa ne contactati, eu si echipa mea va vom ajuta cu mare placere!

  • ID: 4316
  • Published: May 8, 2022
  • Last Update: June 23, 2022
  • Views: 1099