2 camere Margelelor , Apusului, decomandat, modern, bloc 1984

€73.000

Descrierea proprietății

Tur virtual interactiv 3D si experienta VR

Locuinta pe care v-o propunem spre vizionare este un apartament de 2 camere, situat la parterul unui imobil de 4 etaje construit in anul 1983.
Apartamentul beneficiaza de o compartimentare decomandata, cu o pozitie avantajoasa in ceea ce priveste proximitatea fata de mijloacele de transport in comun, fiind situat pe str. Margelelor nr 80, la aprox 11 min de mers pe jos pana la statia de metrou Pacii.
Aceasta locuinta se prezinta in conditii excelente si beneficiaza de imbunatatiri care sunt inca de actualitate si in acelasi timp ar putea si reprezenta un punct de pornire solid pentru o eventuala modernizare a acestuia, varianta in care se prezinta in prezent nefiind insa una depasita de tendintele actuale de amenajare interioara. Apartamentului i-au fost aduse recent imbunatatiri care constau in: modernizarea tuturor ferestrelor prin geamuri termopan, usi de interior schimbate, pardoseala cu gresie in nuante deschise in camere si de asemenea gresie si fainta in dependinte: hol, bucatarie si baie.

Hol intrare
Spatios, 4.43 metri patrati, avand o latime confortabila care permite o amenajare diversa.
Usa de intrare din metal de buna calitate cu sisteme de inchidere moderne..
Acces catre celelalte spatii incapaeri ale apartametnului.

Bucatarie
Bucataria are o suprafata totala de 8.64 mp, care datorita formei, ofera posibilitatea amenajarii intr-un mod practic si util: amplasarea atat a mobilierului de lucru specific (blat si dulapuri pentru depozitare) cat si a unei mese de bucatarie.
Si bucataria se preda complet mobilata si utilata, dintre dotarile existente in aceasta incapare amintim: aragaz, hota, combina frigorifica ARCTIC. Mobilierul de bucatarie a fost facut pe comanda: blat cu multiple sertare si spatii de depozitare sub el, copruri suspendate care completeaza necesarul de depozitare.

Living
Incaperea cu cea mai mare suprafata dintre toate celelalte dependente si incaperi din apartament, ajungand la generoasa suprafata de18,78 mp. Amenajarea aceastei incaperi poate fi caracterizata drept calda si primitoare, in mare parte si datorita cromaticii alese atat la finisaje cat si la mobilierul existent:
Canapea extensibila cu trei locuri, dulap cu multiple spatii de depozitare, masa de sufragerie extensibila.
Geamurile au fost de asemenea inlocuite cu tamplarie PVC iar pardoseala continua linia de materiale (gresie) si culori (bej) pe care le regasim in aproapte tot apartamentul

Dormitorul
Dormitorul avand o suprafata generoasa de 12 mp este izolat cu geamuri termopan, care asigura confortul termic al acestei incaperi impreuna cu unitatea de incalzire (calorifer) din fonta. Si in aceasta incapere exista mobilier care va fi predat viitorilor propietari odata cu achizitionarea apartamentului:un pat de 120*200 cm, diverse obiecte de mobilier foarte utile cum ar fi un dulap cu 3 usi, comoda si doua scaune.
Baia are o suprafata de 4.20 mp si este dotata cu necesarul de mobilier si obiecte specifice unei astfel de dependente. Datorita suprafetei pe care o ofera, a putut fi montata in mod convenabil in aceasta incapere si masina de spalat rufe marca ARCTIC.

Baia
Baia are o suprafata de 4.20 mp si este dotata cu necesarul de mobilier si obiecte specifice unei astfel de dependente. Datorita suprafetei pe care o ofera, a putut fi montata in mod convenabil in aceasta incapere si masina de spalat rufe marca ARCTIC.
Este echipata cu o cabina de dus zidita direct pe pardoseala, reprezinta alternativa ideala intre o cada si o cabina de dus clasica.
Aerisirea este asigurata o fereastra catre exterior.
Prevazuta cu un calorifer care la nevoie asigura confortul termic in aceasta incapere..
Usa de la aceasta incapere a fost de asemenea schimbata cu o varianta moderna si practica.

  • ID: 4653
  • Published: October 23, 2022
  • Last Update: October 23, 2022
  • Views: 56