3 camere Chisinay, Diham, parcul National, bloc reabilitat

€109.500

Caracteristici

  • Aer conditionat

Descrierea proprietății

Tur virtual interactiv 3D si experienta VR

De cele mai multe ori, atunci cand suntem in cautarea unui apartament, ne alcatuim o lista de criterii care includ zona, suprafata, dotari, confort, etc. Exista insa si aspecte pe care nu le putem enunta in cuvinte dar pe care le simtim atunci cand trecem pragul viitoarei noastre locuinte: este vorba de senzatia aceea de acasa, de confort si de certitudinea ca exista respect intre cumparator si vanzator, ca amenajarile au fost facute cu grija si responsabilitate. Este o locuinta in care te poti muta imediat, fara a fi necesare alte investitii. Culorile neutre alese pentru amenajare permit o personalizare facil de realizat.
Este exact cazul locuintei pe care v-o propunem: apartament de 3 camere situat in zona Chisinau – Basarabia, luminos, aflat la etajul 8 al unui bloc reabilitat termic cu 10 niveluri dat in folosinta in anul 1984 pe Bulevardul Chisinau nr 24, in imediata apropiere a intersectiei cu Bulevardul Basarabia.
Zona în care este amplasat este plină de magazine (Mega image, Lidl), piețe (piața Morarilor și Delfinului) și restaurante (Casa Diham, Ivan’s Bar&Grill; McDonalds). Aproape este și parcul Morarilor unde vă puteți plimba sau juca împreună cu membrii familiei dumneavoastră dar și alte spații de recreere mai mici. Pentru cei pasionați de sport recomandăm Gym Life Club. Pentru că educația este importantă de menționat sunt școala gimnazială nr 16 și 58.
Cu un aer modern, extrem de curata si functionala, locuinta pe care v-o propunem spre vizionare beneficiaza de o compartimentare deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, are aproape 70 mp, 1 balcon, 2 bai si este renovat de la 0, Imbunatatirile prezente in apartament sunt inca de actualitate cu tedintele actuale in privinta renovarilor functionalitatea si amenajarea acestuia fiind realizate cu ajutorul unui arhitect. Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat.
Au fost facute multiple modificari si optimizari iar dintre imbunatatirile prezente in acest apartament ar fi de amintit urmatoarele: instalatie electrica si sanitara schimbate, geamuri termopan, usi de interior, gresie si faianta de foarte buna calitate, parchet, mobilier realizat pe comanda,
În momentul în care pășești înăuntru, intri într-un hol cu o dimensiune suprinzator de mare, aproape 11 mp si in care se regasesc amplasate numeroase corpuri de mobilier realizate pe comanda, care asigura un impresionant necesar de spatii de depozitare.
Pentru usile de acces in camera de zi si bucatarie, s-a optat pentru un mecanism glisant de foarte buna calitate care vine cu avantajul economiei de spatiu si de mentionat, ca toate usile apartamenului sunt din lemn.

Hai să începem cu bucătăria!
Caracterizata intr-un cuvant: spatioasa. Aceasta are două zone de lucru, una pe partea stângă unde avem aragazul dar si combina frigorificata performanta marca Samsung iar in prelungirea acestei zone, in dreptul ferestrei gasim de asemenea chiuveta. Pe partea dreapta gasim o masa din lemn cu cele 4 scaune care deservesc cu succes nevoia de a servi masa pentru intreaga familie.

Continuăm cu livingul!
În living ai loc să te desfășori (17.6mp) iar lumina naturală intră din belșug. În acesta îți poți face o zonă de relaxare frumoasă, partea de corpuri de depozitare este deja asigurată prin prezenta unui dressing realizat pe comanda si care acopera intreg peretele din stanga intrarii iar zona mini barului este superbă, fiind realizat printr-o amenajare foarte inspirata a balconului de 4 mp care a devenit o prelungire utila a spatiului oferit de livint. Intorcandu-ne in hol, putem merge catre zona de seară a apartamentului unde gasim grupul sanitar de serviciu baia principala si cele doua dormitoare.

Urmează grupul sanitar de serviciu!
Acesta are 2 mp, aerisirea se face direct in exterior, blocul avand un luminator creat special pentru o ventilatie mai buna a grupurilor sanitare. O supriza placuta il reprezinta spatiul de depozitare conectat direct cu acest grup sanitar, in care se afla montata masina de spalat rufe si de asemenea cateva spatii de depozitare extrem de utile.

Ne mutăm în zona de seară!
Aceasta cuprinde două dormitoare, și grupul sanitar principal.

Primul este dormitorul mic!
Dormitorul mic are 10.11 mp, ideal pentru membrul sau membrii cei mici al familiei, dulapuri sunt și aici, ca de altfel si un complex original de doua paturi pentru copii si birou.

Mergem în baia principala!
Aceasta este dotata cu cadă coltar incadrata de o masca onamentanta cu mozaic, aerisirea este pe coloană și există ventilator funcțional, ce comunica direct cu exteriorul, blocul beneficiind de un luminator.

Ultimul este dormitorul principal!
A fost de asemenea optimizat spatiul cu mobilier pe comanda, patul a fost incadrat de un mobilier specific. De asemenea gasim un birou „ascuns” cu whiteboard foarte util pentru persoanele care inca isi desfasoara activitatea in regimul „work from home”.
Proprietatea este ideală pentru un cuplu ce vor să îl transfome într-o proprietate spectaculoasă sau pentru o familie. Aceasta poate să fie și o investiție rentabilă datorită zonei.
Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate si turul virtual să vorbească de la sine.

  • ID: 4622
  • Published: October 23, 2022
  • Last Update: February 16, 2023
  • Views: 646