3 camere Constantin Brancoveanu 12, bloc 1986

€95.000

Caracteristici

  • Aer conditionat
  • Balcoane

Descrierea proprietății

Tur virtual interactiv 3D si experienta VR

Daca sunteti in cautarea unui apartament de 3 camere situat intr-unul din cartierele verzi ale metropolei si cu o excelenta conectare la mijloacele de transport, va recomandam sa nu ratati propunerea de fata.
Apartamentul este situat la etajul 9 al unui bloc de 10 etaje ce beneficiaza de o amplasare avantajoasa. Se afla pozitionat direct la strada principala si detine un loc de parcare inchiriat la ADP. Beneficiaza astfel de acces rapid la mijloacele de transport in comun si fata de alte centre de interes din zona.
De cele mai multe ori trebuie sa luam in calcul criteriile care nu pot fi modificate/imbunatatite in timp: locatia, suprafata spatiului, zona, anul de constructie al imobilului. Estetica si personalizarea unui apartament se pot schimba dupa achizitie, noul proprietar putand sa isi puna amprenta asupra spatiului de locuit.
Apartamentul este compus din 3 camere, o bucatarie cu un spatiu generos si loc de luat masa, un grup sanitar si o baie principala. Spatiul este foarte primitor si luminos si beneficiaza de un pachet minim de imbunatatiri care poate reprezenta baza unei amenajari personalizate a acestui apartament dupa gusturile si preferintele viitorilor proprietari.
In interiorul apartamentului pot fi gasite multiple imbunatatiri: unitati de aer conditionat, geamuri termopan, bai modernizate, iar podeaua in camere este din parchet laminat si gresie in restul apartamentului.
Camera de zi este incaperea cea mai spatioasa a acestei proprietati, avand aproape 20 mp, dintre imbunatatirile existente in aceasta putand fi amintite:parchetul si aparatul de aer conditionat la fel ca si accesul direct catre balcon.
Balconul este inchis si izolat fonic, putand reprezenta un spatiu util cu destinatie diferita: zona de relaxare, sau chiar un spatiu de depozitare. Balconul este in acelasi timp si o zona tampon pentru dormitorul matrimonial, al carui perete exterior il acopera, protejand astfel aceasta incapere de zgomot si fiind de asemenea o bariera termica.
Primul dormitor pe care il intalnim aproape de intrarea in apartament, este incaperea cu aerul cel mai intim din aceasta locuinta, putand sa joace rolul si al unui birou de lucru pentru persoanele care isi desfasoare activitatea profesionala in regim „work from home”. Gasim in aceasta incapere imbunatatiri precum parchet, geamuri termopan si o unitate de aer conditionat.
Cel de-al doilea dormitor este amplasat in zona mai retrasa a aparamentului si beneficiaza si acesta de parchet, geamuri termopan si usa de acces moderna.
Un detaliu de asmenea de interes pentru multi proprietari, este acela ca in ambele grupuri sanitare au fost montate radiatoare termice.
In apropiere sunt numeroase mijloace de transport: statia de metrou Brancoveanu la aprox 9 min de mers pe jos, tramvaiele: 1 autobuzele 116, 141, 232, 610, N10, N112.
Centre de interes in zona: Oraselul Copiilor, Gradinita nr 225, Scoala Gimnaziala nr 190 si nr 96, Spitalul Clinic de urgenta pentru copii Marie Currie.
Apartamentul este eligibil si pentru achizitionare prin credit ipotecar.

  • ID: 4476
  • Published: October 18, 2022
  • Last Update: February 16, 2023
  • Views: 601