3 camere decomandat, bloc reabilitat,mobilat si utilat,Iancului Sachelarie Visarion 18

€95.000

Caracteristici

  • Aer conditionat

Descrierea proprietății

Tur virtual interactiv 3D si experienta VR

Va invitam sa vizionati un apartament de 3 camere decomandat, situat in cartierul Iancului, la o plimbare de 9 min fata de metrou.
Apartamentul se afla la etajul 8/10, are o suprafata de 68 mp si este decomandat. Impartirea este foarte frumoasa, camerele sunt mari, aerisite si luminoase iar apartamentul beneficiaza si de doua balcoane.
Apartamentul a fost renovat si se vinde mobilat si utilat.
De la intrare ne intampina un hol care face legatura in fata cu bucataria si in stanga cu o camera spatioasa a carei destinatie poate fi de living sau dormitor, cu iesire in primul balcon. In stanga holului de la intrare se desfasoara celalalt plan al casei care contine cele doua dormitoare cu intrare separata si baia. Ultimul dormitor are si el iesire in cel de-al doilea balcon.
Printre dotari si amenajari amintim: tamplarie PVC cu geam termopan, gresie si faianta in bai si bucatarie, podea din parchet laminat, mobila specifica in baie si bucatarie precum si electrocasnce: frigider, aragaz, masina de spalat.
Apartamentul se afla intr-un bloc anvelopat la 10 minute de mers pe jos fata de metroul de la Iancului si la 2 minute de mers cu masina de Piata Obor sau Mega Mall. Zona este conectata cu centrul orasului prin intermediul metroului si retelei RATB: autobuzele 101, 335, 682, tramvaiele 14,46,36,55.
Pentru detalii suplimentare sau vizionari, va rugam nu ezitati sa ne contactati, eu si echipa mea va vom ajuta cu mare placere!

  • ID: 4449
  • Published: May 15, 2022
  • Last Update: May 15, 2022
  • Views: 59