3 camere Ferdinand*Mihai Bravu 57-65, bloc reabilitat

€81.000

Descrierea proprietății

Tur virtual interactiv 3D si experienta VR

Va prezentam un apartament de 3 camere, situat pe soseaua Mihai Bravu nr. 57-65, la etajul 6 al unui imobil reabilitat termic.
Apartamentul beneficiaza de multa lumina naturala, avand vedere mixta, pe fata si spatele blocului.
Compartimentarea este una extrem de utila, la intrare avem un hol generos cu o mica debara, care face legatura cu bucataria si cu sufrageria. Pe toata latimea bucatriei, livingului si a unui dormitor avem un balcon de peste 10 mp, care are dubla utilitate: fiind un spatiu de depozitare sau unde se pot usca rufele dar si un spatiu ce izoleaza suplimentar apartamentul atat din punct de vedere termic cat si fonic.
Din sufragerie se intra intr-un al doilea hol ce face legatura cu cele 2 dormitoare, baia si o debara ce poate fi transformata cu usurinta in al doilea grup sanitar. Domritorul mare beneficiaza de balcon si cu orientare spre spatele blocului.
Apartamentul necesita o renovare totala, noul proprietar putand sa personalizeze dupa bunul plac spatiul generos.
Blocul este incadrat la U3, ceea ce ii da posibilitatea sa fie achizitionat si cu credit ipotecar, cel putin 2 banci din top 10 facilitand achizitia prin programele lor de finantare.
In apropiere sunt numeroase institutii de invatamant( scoala gimnaziala 56, cea mai apreciata din sector, liceul Iulia Hasdeu, etc.), dar si numeroase mijloace de transport in comun( metroul de la Iancului la 3 minute de mers pe jos, tramvaie, autobuze, troleibuze).

Planul imobilului

  • ID: 4663
  • Published: October 23, 2022
  • Last Update: October 23, 2022
  • Views: 54