3 camere Iancului 37* Mobilat si utilat,bloc 1978 reabilitat termic

€126.000

Caracteristici

  • Aer conditionat
  • Balcoane

Descrierea proprietății

Tur virtual interactiv 3D si experienta VR

Va prezentam un apartament de 3 camere, situat pe sos. Iancului nr.37, intr-un bloc dat in folosinta dupa cutremur, un bloc reabilitat, extrem de civilizat ce beneficiaza de paza si 2 lifturi.
Apartamentul a fost renovat in totalitate si a fost modernizat( usi noi, aer conditionat, calorifere schimbate, etc).
Se poate vinde mobilat si utilat.
Este eligibil pentru a fi achizitionat prin credit ipotecar.
Se afla pozitionat direct la strada principala, la soaseaua Iancului insa avand in acelasi timp orientarea catre partea din spate a imobilului, fiind astfel ferit de zgomotul traficului.
In apropiere sunt numeroase scoli si gradinite, chiar la iesirea din bloc este scoala gimnaziala 46.
Apartamentul este decomandat, la intrare ne intampina un hol generos care face legatura cu toate camerele apartamentului. In partea stanga avem un spatiu de depozitare, in fata avem livingul care se continua cu un balcon generos ce a fost inclus in spatiul livingului. Din holul de la intrare in partea dreapta avem acces spre cele 2 dormitoare din care unul are si balcon propriu, spre bucataria generoasa si cu o forma patrata, spre baia cu geam de aerisire exterior si al treilea balcon.
Va asteptam sa descoperim impreuna atmosfera placuta a unui apartament modern, amplasat intr-o zona extrem de cautata de cei care vizeaza o locatie buna, acces facil la mijloace de transport si un parc in apropiere.

  • ID: 4517
  • Published: October 22, 2022
  • Last Update: October 22, 2022
  • Views: 1251