3 camere Postavarul, Titan, mobilat si utilat modern, boxa proprie

€113.000

Caracteristici

  • Aer conditionat

Descrierea proprietății

Tur virtual interactiv 3D si experienta VR

Va propunem spre vizionare un apartament de 3 camere situat in zona Titan/Nicolae Grigorescu pe Aleea Postavarul in vecinatatea parcului Titanii si la 9 min de statia de metrou Nicolae Grigorescu.

Zona este foarte ofertanta atat din punct de vedere al conectarii cu mijloace de transport cat si al posibiltatilor de recreere, al prezentei scolilor, gradinitelor, unui liceu, spatiilor comerciale, piete, etc..
Apartamentul dispune de un loc de parcare si de o boxa proprie de 6 mp.
Apartamentul se afla la etajul 2 al unui bloc de 4 etaje, fara risc seismic, reabilitat termic si estetic. Spatiul este luminos si foarte frumos impartit.
Renovat recent, apartamentul se vinde mobilat si utilat. Toate instalatiile sanitare si electrice au fost schimbate.

Apartamentul are doua zone, una de socializare formata din holul de la intrare, bucatarie si living si una mai intima, formata din cele doua dormitoare si grupul sanitar.

Bucataria a fost mobilata cu mobilier facut pe comanda fiind utilat complet: cuptor si plita modern, hota Whirlpool, frigider Whirlpool pozitionat tot in incinta bucatariei: spatiul acesteia permitand acest lucru.


Prizele pentru aparatele electrocasnice, fiind trase prin perete pana in dreptul blatului de lucru.
Intregul apartament are tamplaria schimbata iar podeaua este din parchet laminat.
Sufrageria este spatioasa si luminoasa si este mobilata cu canapea extensibilia, spatii de depozitare si o biblioteca
Baia este si ea moderna, fiind dotata cu calorifer, mobilier specific si cada moderna din acrilic cu fibra de sticla.
Dormitorul mare are in dotare un dressing, pat dublu matrimonial, 2 noptiere, prizele pentru Cablu TV fiind ingropate in perete. Are acces la un balcon de tip logie de 3 mp, inchis cu termopane si renovat cu acelasi tip de materiale de calitate ca si in restul apartamentului.


Dormitorul mic este dotat cu pat extensibil si o servanta de tip IKEA in culori deschise care accentueaza sentimentul de atmosfera calda.

  • ID: 4553
  • Published: October 22, 2022
  • Last Update: February 16, 2023
  • Views: 618