3 camere Ripiceni*Doamna Ghica, centrala proprie, loc de parcare, bloc reabilitat

€85.000

Descrierea proprietății

Tur virtual interactiv 3D si experienta VR

Va propunem spre vanzare un apartament de 4 camere, transformat in 3, cu centrala proprie, functionala, la etajul 8 al unui imobil de 10 niveluri reabilitat termic, pe str. Ripiceni nr.4, in imediata apropiere a intersectiei de la dna. Ghica.
Modificarile facute au presupus largirea bucatariei la 15 mp, baia la aprox. 5 mp si a unui dormitor la 13 mp, modificari realizate prin renuntarea la o camera. Modificarile urmeaza a fi cuprinse in noul cadastru si sunt in lucru pentru autorizare si vor fi cuprinse in noul cadastru.
Apartamentul beneficiaza de o centrala proprie, in functiune, proprietarul pastrand si optiunea de a folosi apa calda din termoficare, daca se doreste acest lucru. Au fost montate 2 aparate de aer conditionat pentru a acoperi intreaga suprafata a apartamentului si au fost montate jaluzele exterioare la cele 2 camere ce comunica direct cu exteriorul( a treia camera are balcon pe toata latimea ei).
Blocul este recent reabilitat termic, lucrarile terminandu-se in anul 2022.
Apartamentul se vinde cu bucataria mobilata si utilata: masina de spalat vase, frigider, aragaz, cuptor, hota.
Apartamentul beneficiaza si de un loc de parcare platit la ADP.
Locatia este una excelenta: la 2 minute de parcul Plumbuita sau 8 minute de parcul Tei, numeroase mijloace de transport( tramvaiul 21, autobuzele 243, 282, 143, 182, 682), numeroase magazine, gradinite, scoli.

Planul imobilului

  • ID: 4703
  • Published: October 23, 2022
  • Last Update: February 16, 2023
  • Views: 1072