3 camere Sibiu, Favorit*Drumul Taberei, mobilat si utilat modern

€114.000

Caracteristici

  • Aer conditionat

Descrierea proprietății

Tur virtual interactiv 3D si experienta VR

Va prezentam un apartament de 3 camere, proaspat renovat, ce se vinde mobilat si utilat asa cum se vede in prezentare, situat la etajul 8 al unui bloc de 9 niveluri, pe strada Sibiu nr.10, la 5 minute de mers pe jos de statia de metrou Favorit.
Este compus din 3 camere, spatioase, un living de 18,5 mp si 2 dormitoare de 12 si 13 mp. Are 2 grupuri sanitare moderne, baia cu cada si toaleta de serviciu.
Apartamentul a fost renovat in totalitate de actualii proprietari si modernizat. Au fost montate jaluzele verticale exterioare pentru toate geamurile, termopane de buna calitate, 3 aere conditionate in living si dormitoare de generatie noua, calorifere noi. Au fost schimbate instalatiile sanitare si electrice, au fost montate prize cu touch si au fost montate lumini si prize suplimentare( cum ar fi cele pentru blatul de la bucatarie si nu numai).
In dormitoare au fost facute la comanda dressinguri pentru a crea spatii optimizate de depozitare.
Baile si bucataria sunt de asemenea mobilate la fel si holurile unde regasim corpuri de mobilier facute pe comanda.
In apropiere sunt numeroase mijloace de transport( metrou l;a 4 minute de mers pe jos, autobuze 105, 168, 368 si troleibuz), institutii de invatamant( gradinita 111, scoala 197, etc.).
Proprietarul detine si un loc de parcare platit la ADP.

  • ID: 4637
  • Published: October 23, 2022
  • Last Update: October 23, 2022
  • Views: 964