3 camere Tei-Petricani*READY TO MOVE IN*Imobil 2020*3 minmasina metrou Pipera

€195.000

Descrierea proprietății

Tur virtual interactiv 3D si experienta VR

Zona delimitata de soseaua Petricani- Pipera-Barbu Vacarescu si Fabrica de Glucoza a cunoscut in ultimii ani o dezvoltare spectaculoasa, atat in sectorul de afaceri cat si in cel rezidential. Zona gazduieste, in nenumaratele office buildinguri, sediul unor importante corporatii, estimandu-se ca in fiecare zi, careva sute de mii de oameni vin la serviciu aici.
Tot aici au fost construite, pe langa cladiri spectaculoare de birouri, cea mai inalta cladire din Bucuresti-Sky Tower si un important centru comercial- Promenada Mall.
Zona rezidentiala a tinut si ea pasul cu aceasta efervescenta si ofera multe spatii contruite la un standard foarte inalt.
Va propunem spre achizitie un apartament cu trei camere cu o suprafata totala de 91 mp, situat stradal pe Soseaua Petricani, la etajul 1 al unui imobil nou ( dat in folosinta in anul 2020).
Apartamentul este impecabil si se vinde complet mobilat si utilat. Spatiul are o compartimentare placuta dar si foarte eficienta.
Luminos si modern, spatiul dispune de tot ceea ce este necesar pentru a asigura confortul unui trai linistit si relaxat, noul proprietar avand nevoie sa isi aduca doar obiectele personale. Camerele au suprafete generoase, geamuri mari- ceea ce asigura o luminozitate optima si o mobilare minimala si moderna care face ca spatiul sa para curat si aerisit.
De la intrare ne intampina un hol care desparte planul casei in doua: in dereapta se desfasoara zona de zi, formata din living generos cu iesire pe terasa, grup sanitar si dormitor iar in stanga este pozitionata zona mai intima a casei- dormitor matrimonial cu acces la terasa si cel de-al doilea grup sanitar.
Livingul este spectaculos, luminos si modern deopotriva. Geamurile mari, liniile drepte, dar si mobilarea si amenajarea inteligenta si estetica a spatiului fac din acesta o zona in care cu siguranta iti doresti sa te relaxexi dupa o zi complicata la serviciu.
Baia este moderna, complet dotata si amenajata, finisarea in nuante neutre permitand o facila personalizare ulterioara cu obiecte de decor colorate.
Dormitorul matrimonial este complet mobilat si utilat modern, cu pat matrimonial si un dressing generos. Are acces catre terasa si confort termic asigurat de o unitare de aer conditionat.
Baia ce deserveste dormitorul matrimonial este spatioasa si functionala cu detalii estetice foarte frumoase.
Apartamentul dispune de foarte multe spatii de depozitare integrate si are un aspect estetic unitar, foarte placut.
Zona este linistita si civilizata iar accesul catre Pipera se face facil.
Pentru detalii suplimentare sau vizionari, va rugam nu ezitati sa ne contactati, eu si echipa mea va vom ajuta cu mare placere!

  • ID: 4405
  • Published: May 15, 2022
  • Last Update: May 15, 2022
  • Views: 42