3 camere Universitate, bloc 1980, reabilitat termic* Nicoale Balcescu 5

€700 /month

Descrierea proprietății

Tur virtual interactiv 3D si experienta VR

Va oferim spre inchiriere un apartament cu 3 camere situat in centrul Bucurestiului, la 1 min de Metroul de la Universitate, in blocul Dunarea, pe blvd Nicolae Balcescu nr.5
Este o pozitionare care reprezinta nu numai zona 0 a metropolei ci si centrul ei cultural, artistic, social, o zona plina de simbolistica si un reper al libertatii romanilor.
Blocul insusi are o istorie tulburatoare, fiind reconstruit din temelii in anii 80 pe locul unde, la cutremurul din 77, structura blocul construit initial cedase.
Cu vecini precum Teatrul National, Palatul Sutu si Cladirea Universitatii, Facultatea de Arhitectura, te poti contopi cu istoria orasului si poti simti ca faci parte din ea.
Apartamentul de 3 camere esre situat la etajul 8, are o suprafata de aprox. 75 mp, este semidecomandat si are o compartimentare foarte frumoasa, beneficiind de 2 bai. Camerele sunt spatioase iar apartamentul are imbunatatiri standard: tamplarie PVC cu geamuri termopan, parchet laminat, lavabil, usi de interior schimbate. Bucataria este complet mobilata si utilata cu frigider, masina de spalat vase, etc
Pentru o mai facila inchiriere a spatiului apartamentul se prezinta in acest moment nemobilat, viitorul locatar putand sa ii ofere destinatia dorita: rezidenta, spatiu de birouri, inchiriere in regim rbnb. Proprietarul este flexibil in ce priveste amenajarea sau remobilarea lui, pentru acest lucru va invitam la o vizionare unde putem stabili aceste detalii.
Va asteptam sa vizionati un apartament unde singura problema va fi sa va decideti unde sa vedeti o piesa de teatru: la Teatrul National- 2 min distanta sau la Notara- 5-8 min de mers pe jos.

  • ID: 4746
  • Published: October 23, 2022
  • Last Update: October 23, 2022
  • Views: 59