Apartament 3 camere luxos blvd.Octavian Goga, decomandat,etajul 1/ 7,bloc 1996, o excelenta investitie

Bulevardul Octavian Goga 24, București, România
€139.500

Caracteristici

  • Aer conditionat
  • Balcoane
  • Bucatarie
  • Lift

Descrierea proprietății


Avem placerea sa va prezentam un apartament modern, decomandat, situat pe bulevardul Octavian Goga nr.24 la etajul 1 al unui bloc de 7 niveluri dat in folosinta in anul 1996.
Apartamentul a fost refacut complet: au fost schimbate vechile instalatii sanitare, electrice si de incalzire cu unele mai performante( pe cupru), usile de interior, usa de la intrare, pentru un confort termic au fost montate 2 aere conditionate, geamurile din spate au folie antiefractie, peretii au fost indreptati fara a se folosi rigips.
La intrarea in apartament ne intampina un hol generos de 10mp care face legatura cu toate camerele: toaleta de serviciu, cu livingul de 23 mp care se continua cu un balcon patrat de 6 mp pe care se poate amenaja un loc de relaxare cu o masuta si 2 scaune, cu bucataria de 9,5 mp, cu baia mare si cele 2 dormitoare.
Apartamentul are vedere atat pe fata, pe bulevardul Octavian Goga cat si pe spate spre aleea Emil Botta.
Blocul este unul bine intretinut, casa scarii a fost renovata, liftul a fost modernizat.
Apartamentul se vinde mobilat si utilat asa cum este prezentat in poze. Etajul 1 si pozitia stradala o recomanda ca o buna investitie pentru activitate de birou/ activitate creativa: scoala de arte, showroom, birouri, cabinete specializate( avocatura, psihoterapie) cat si pentru locuit/ inchiriat in regim hotelier, Airbnb. 
Locatia este una excelenta: la 5 minute de mers cu masina de zona centrala- Piata Unirii/ centrul Vechi- Lipscani sau la 15 minute de mers pe jos de metroul de la Timpuri Noi sau 7 minute de Bucuresti Mall si 2 minute de parcul Emil Garleanu aflat in spatele blocului.
Pentru detalii suplimentare sau vizionari, va rugam nu ezitati sa ne contactati, eu si echipa mea va vom ajuta cu mare placere!

Planul imobilului

  • ID: 3763
  • Published: June 18, 2019
  • Last Update: July 15, 2019
  • Views: 733