Apartament cu 3 camere in zona Pantelimon Morarilor bloc 1986, modernizat, mobilat si utilat, etaj 6/10, 2 bai

Șoseaua Pantelimon 297, București, România
€79.900

Descrierea proprietății

Avem placerea sa va prezentam un apartament de 3 camere, situat la etajul 6 al unui bloc cu 10 niveluri dat in folosinta in anul 1986, situat pe Sos. Pantelimon nr.297.
Apartamentul a fost renovat in totalitate, au fost schimbate instalatiile electrice si sanitare, au fost refacute cele 2 bai, au fost montate aere conditionate in toate camerele, au fost schimbate usile, au fost montate termopane in locul tamplariei vechi.
Apartamentul este unul luminos, fiind orientat catre Sud, bucurandu-se de caldura si lumina soarelui de cand rasare pana cand apune.
Apartamentul este frumos compartimentat, la intrare ne intampina un hol de 6 mp ce comunica cu toaleta de serviciu si bucataria de aprox. 9 mp, in continuare pe holul ce ne conduce catre primul dormitor si livingul de 20mp, proprietarii au organizat un dressing de aproape 3 m lungime si 2,4 inaltime. Din living putem iesi pe balconul de 8mp sau in holul ce comunica cu baia mare, ce are aerisire in exterior si al doilea dormitor de aprox. 12 mp.
Proprietarii pun la dispozitie si un loc de parcare platit la ADP.
In apropiere sunt numeroase centre comerciale( Cora la 12 minute de mers pe jos), parcuri ( Morarilor la 3 minute de mers pe jos, parcul Florilor la 4 minute), mijloace de transport rapid( statia de metrou Costin Georgian la 13 minute de mers pe jos, tramvaie si autobuze), institutii de invatamant( scoala gimnaziala 66, 77, gradinita 23, 189).
Apartamentul se poate vinde mobilat si utilat.
Pentru detalii suplimentare sau vizionari, va rugam nu ezitati sa ne contactati, eu si echipa mea va vom ajuta cu mare placere!

Planul imobilului

  • ID: 3888
  • Published: May 8, 2020
  • Last Update: February 2, 2022
  • Views: 356