Apartament cu terasa si curte de 150mp+ 2 locuri de parcare Bragadiru

Strada Libertății 10-16, Bragadiru, România
€89.000

Descrierea proprietății

Tur virtual interactiv 3D si experienta VR

Schimba stilul de viata agitat al unei metropole ultra aglomerata cu confortul, linistea si relaxarea pe care ti-o confera un proiect inovator, aflat la 20 minute de centrul Bucurestiului. Daca te gandesti sa eviti zonele aglomerate, sa iti schimbi ideea despre ceea ce inseamna o casa, daca poti face work from home din curtea proprie sau de pe terasa spatioasa, atunci aceasta propunere imibiliare este ideala pentru tine.

Va prezentam un camin cald si spatios, alcatuit din 4 camere cu iesire pe o terasa cu o curte proprie, situat la parterul unui complex cochet in Bragadiru.

Sa incepem prezentarea cu apartamentul, unul in suprafata de 110 mp utili la care se adauga terasa si curtea proprie ajungand la un total de aprox. 160mp. Este compus din 4 camere, 2 bai si o bucatarie. La intrare ne …Citeşte mai mult

Apartamentul beneficiaza de instalatii sanitare si electrice de cea mai buna calitate, termopane din aluminiu, rulouri exterioare, la terasa actionate electric, un sistem de iluminat si incalzit smart( sistem radiant de incalzire in pardoseala cu posibilitate de montare chiller pentru racire pasiva , etc.), fibra optica in camera si multe altele pe care te invit sa le descoperim impreuna.

Complexul este unul special, fiind constituit din 2 blocuri, proiectul fiind unul premiat la vremea realizarii lui, fiindca propunea solutii inovative si moderne, de exemplu: put propriu la 140 metri adancime ce asigura apa potabila si menajera complexului racordat la reteaua de canalizare , generator propriu, centrala proprie ce deserveste ambele blocuri ale complexului, spatii verzi generoase, parcare suficienta pentru toti locuitorii complexului ce rezolva un neajuns omniprezent, fire degivrare la apa calda si pluviala, extrudate in sape, expandat in tavane, amprenta blocurilor ocupa aprox 50% din suprafata totala a complexului de aprox. 5.000 mp.

Pentru detalii suplimentare sau vizionari, va rugam nu ezitati sa ne contactati, eu si echipa mea va vom ajuta cu mare placere!

Planul imobilului

  • ID: 3962
  • Published: August 31, 2020
  • Last Update: February 28, 2021
  • Views: 846