Apartament cu 2 camere decomandat, modern, spatios 64mp, etajul 1/3 bloc reabilitat* Basarabia 86* Muncii

€350 /month

Caracteristici

  • Aer conditionat

Descrierea proprietății

Tur virtual interactiv 3D si experienta VR

Cu o energie molipsitoare si gandul la o viata mai activa, mai linistita si confortabila, ne intampina apartamentul de doua camere situat pe Bulevardul Basarabiei nr.86, in imediata apropiere a stadionului National, in spatele parcului Gheorghe Petrascu.
Este vorba despre o oferta de inchiriere a unui spatiu deosebit, complet mobilat si utilat, modern si aerisit.
Apartamentul este decomandat, spatios, are 64 mp si este situat la etajul 1 al unui bloc reabilitat termic de 3 niveluri.
Camerele sunt mai inalte decat standardul regasit in blocurile din zona, iar in dormitor si living a fost montat parchet din lemn natural. Apartamentul este mobilat si utilat complet, masina de spalat rufe, uscator de rufe, aer conditionat, frigider, etc. beneficiind de numeroase spatii de depozitare( 2 dressinguri generoase atat in dormitor cat si in living) plus o debara langa baie.
Scara blocului este una civilizata, cu spatii largi la intrare si desi este la etajul 1 ne putem bucura de un lift nou, Schindler montat recent.
Zona este minunata iar vecinatatile- parcurile Gheorghe Petrascu, Titan sau National, te ajuta sa iti cresti calitatea vietii.
In zona sunt numeroase mijloace de transport, la 10 minute de mers pe jos este metroul de la Muncii, tramvaiul 40 sau troleibuzele 70 si 79.
Pentru detalii suplimentare sau vizionari, va rugam nu ezitati sa ne contactati, eu si echipa mea va vom ajuta cu mare placere!

  • ID: 4219
  • Published: June 22, 2021
  • Last Update: June 22, 2021
  • Views: 113