Bloc nou,etaj 1,loc de parcare*mobilat si utilat modern*READY TO MOVE IN*

€69.500

Caracteristici

  • Aer conditionat

Descrierea proprietății

Tur virtual interactiv 3D si experienta VR

Va recomandam sa vizionati un apartament de doua camere luminos, spatios si modern situat la etajul 1 al unei constructii p+3 etaje finalizata in anul 2014.
Apartamentul are o suprafata de 62 mp, este decomandat si se vinde complet mobilat si utilat. In proprietate se mai afla si un loc de parcare, ceea ce face oferta mult mai atractiva.
Apartamentul este amenajat cu bun gust si ofera tot ceea ce este necesar unui trai relaxat. Culorile sunt armonioase, cu multe nuante de crem si bej si cateva accente mai aprinse.
De la intrare ne intampina un hol care face legatura in dreapta cu livingul si bucataria open space. Livingul este mobilat cu o canapea confortabila si spatii de depozitate si se continua cu o zona de dining cu masa si patru scaune elegante. Bucataria este complet mobilata cu mobilier specific si dorata cu: frigider Beko, plita si cuptor incastrate, hota incastrata, etc
Dormitorul este decorat in nuante calde si suave si ofera, pe langa un pat matrimonial, numeroase spatii de depozitare.
Atat din dormitor cat si din living se poate iesi pe o terasa circulara.
Baia beneficiaza de aerisiere si este complet mobilata si utilata specific.
Va invitam deci sa va bucurati de un apartament complet mobilat, situat intr-un bloc nou, modern, cu toate avantajele pe care o astfel de constructie la are, inclusiv un loc de parcare.
In apropiere sunt mijloace de transport in comun: 7 minute RATB, 20 min Metrou Raul Doamnei, centru Lidl, benzinarii, etc

  • ID: 4246
  • Published: May 8, 2022
  • Last Update: September 30, 2022
  • Views: 100