Casa la gri P+1E+M*Domnesti*Luceafarului*1000 mp teren*350m de sosea-0% comision

€160.000

Descrierea proprietății

Tur virtual interactiv 3D si experienta VR

Va prezentam o casa P+1E, situata in Domnesti, pe strada Luceafarului nr.2, la 350m distanta de soseaua principala. Casa se prezinta la gri, are instalatia electrica si sanitara executata, are termopane si usa de intrare, termoizolatia este finalizata, marele avantaj al casei la gri este ca viitorul proprietar isi poate alege finisajele dupa propriul plac.
Este racordata la reteaua de curent electric, fiind un contract in derulare. Gazele, apa si canalizarea sunt la poarta. La momentul cand a fost construita s-a realizat o fosa septica cu posibilitatea racordarii scurgerilor la canalizare, care nu exista la acel moment. Sunt 2 puturi pentru alimentarea cu apa, dar se poate racorda si la sistemul public.
Terenul este unul generos, are 1.000 mp si are deschidere la 2 strazi, la str. Luceafarului 23 metri deschidere si 43 metri pe str. Radului. Amprenta casei este de 133 mp, ramanand 867 mp de teren pe langa casa.
In vecinatate sunt case frumoase, construite pe parcele generoase si cu o arhitectura placuta.
Casa a fost finalizata in anul 2008 si de atunci au fost efectuate mici lucrari de intretinere sau reparatii, asa ca necesita o interventie minora la acoperis( schimbare sageac in unele parti, casa neavand infiltratii sau probleme cu acoperisul) si la un perete interior de la parter si etaj din livinguri dinspre vest, acolo unde nefiind ventilatie si o expunere mai mare la soare/frig, a fost afectat un perete interior.
Parterul este compus din living, un dormitor, baie, bucatarie si camara. Parterul comunica si cu garajul, ce a fost prevazut cu usa de acces automatizata. Parterul se continua si cu o terasa cu vedere spre terenul din spatele casei.
La etaj avem o zona de living, 4 camere, o alta camera mai mica, o baie si 2 terase, una spre fata si una spre spatele casei.
Podul a fost si el amenajat ca spatiu de locuit, fiind compartimentat in 3 camere, toate beneficiind de lumina naturala cu ajutorul ferestrelor de mansarda si fiind prevazut si un spatiu pentru un grup sanitar.
Pozitia imobilului este una excelenta, ferita de zgomotul soselei principale, dar in imediata apropiere a acesteia, cu acces facil catre magazine ( Penny, la 2 min de mers cu masina) sau spre zona de relaxare( Piscina Spa Domnesti).
Pentru detalii suplimentare sau vizionari, va rugam nu ezitati sa ne contactati, eu si echipa mea va vom ajuta cu mare placere!

Comision 0% pentru cumparator!

  • ID: 4353
  • Published: May 8, 2022
  • Last Update: October 22, 2022
  • Views: 815