Decomandat, centrala proprie, 90mp,2 locuri de parcare Emil Racovita Berceni

Strada Emil Racoviță 22A, București, România

Caracteristici

  • Aer conditionat

Descrierea proprietății

Tur virtual interactiv 3D si experienta VR

Avem placerea sa va prezentam un apartament decomandat de 4 camere cu 2 balcoane si 2 bai, situat la etajul 5 al unui bloc cu 8 niveluri, dat in folosinta in 1984, pe strada Emil Racovita nr.22, in cartierul Berceni, la 10 minute de mers pe jos de metroul Aparatorii Patriei.

Apartamentul este dotat cu centrala proprie ce ofera costuri mai mici la intretinere si o autonomie mai mare fata de sistemul de incalzire centralizata al Bucurestiului cu mari probleme in ultimul an in ceea ce priveste livrarea de apa calda in capitala.

In toate camerele inclusiv balconul mare a fost inlocuita tamplaria veche cu termopane, bucataria a fost modernizata, apartamentul se prezinta in general intr-o stare buna.

Compartimentarea este una extrem de utila si probabil una din cele mai apreciate. La intrare ne intampina un hol generos care face legatura intre toate camerele apartamentului. In partea stanga avem o bucatarie spatioasa care se continua cu un balcon. Din holul de la intrare putem intra in partea dreapta in living in capatul caruia gasim balconul mare care comunica si cu dormitorul matrimonial.

Din holul de la intrare, pe partea cu bucataria gasim primul dormitor iar pe vis-?-vis, baia mica, care a fost si ea dotata cu o cada. Holul se continua cu al doilea dormitor, apoi baia mare, o debara extrem de incapatoare si dormitorul matrimonial din care se poate iesi pe balconul mare.

Apartamentul beneficiaza si de 2 locuri de parcare platite la ADP.

Se vinde mobilat si utilat asa cum se vede in prezentare.

Avem atasat si un tur virtual pentru a putea intelege mai bine cat de utila este compartimentarea.

In apropiere sunt numeroase centre comerciale( Lidl, Mega Image), parcuri, mijloace de transport rapid( statia de metrou Aparatorii Patriei la 10 minute de mers pe jos, troleibuz si autobuze-102,125,74), institutii de invatamant( scoli- Emil Racovita, 189, gradinite- Strop de roua), piata.

Pentru detalii suplimentare sau vizionari, va rugam nu ezitati sa ne contactati, eu si echipa mea va vom ajuta cu mare placere!

Planul imobilului

  • ID: 4023
  • Published: August 31, 2020
  • Last Update: November 11, 2020
  • Views: 586