Dna Ghica- Colentina,bloc reabilitat, decomandat spatios 68mp

Strada Doamna Ghica 8, București, România
€63.000

Descrierea proprietății

Tur virtual interactiv 3D si experienta VR

Avem placerea sa va prezentam un apartament de 3 camere decomandat, situat pe strada Dna Ghica la numarul 8, la etajul 10 al unui bloc reabilitat de 10 niveluri dat in folosinta in anul 1975, care nu este incadrat pe nici o clasa de risc seismic si este eligibil pentru creditare ipotecara.

Apartamentul are montate termopane la toate geamurile interioare si la balcon dar necesita o renovare interioara totala.

Compartimentarea este una frumoasa: la intrare ne intampina un hol care ne permite accesul in stanga la bucatarie si la dreapta intr-un alt vestibul de unde putem patrunde individual in living, cele doua dormitoare si baie. Din camera de zi putem iesi pe un balcon cu o suprafata generoasa de aproape 9 mp si care beneficiaza de multa liniste.

Blocul este unul bine intretinut, are t…Citeşte mai mult

Pozitia stradala, proximitatea cu parcul si accesul facil in zona de nord/Pipera il recomanda ca pe o investitie foarte buna pentru spatiu de locuit sau inchiriat.

Locatia este una excelenta: la 2 minute de parcul Plumbuita sau 8 minute de parcul Tei, numeroase mijloace de transport( tramvaiul 21, autobuzele vezi numărul, 182, 682), numeroase magazine, gradinite, scoli.

Pentru detalii suplimentare sau vizionari va rugam nu ezitati sa ne contactati, eu si echipa mea va vom ajuta cu mare placere!

Planul imobilului

  • ID: 3951
  • Published: August 31, 2020
  • Last Update: February 28, 2021
  • Views: 477