Garsoniera Dristorului 112*decomandat*bloc mixt reabilitat*mobilat si utilat modern

€59.900

Caracteristici

  • Aer conditionat
  • Balcoane

Descrierea proprietății

Tur virtual interactiv 3D si experienta VR

Va prezentam o garsoniera decomandata, situata pe str. Dristorului 112, intr-un bloc mixt, reabilitat termic in imediata vecinatate a statiei de metrou Dristor.
Garsoniera este orientata catre spatele blocului, fiind ferita de zgomotul stradal.
Apartamentul care a trecut printr-un amplu proces de renovare, se va preda complet utilat si mobilat, confortul termic al acestei locuinte fiind asigurat pe perioada sezonului rece prin racordarea la sistemul de termoficare central dar si prin anveloparea intregului imobil in care se afla amplasat si acest apartament.
Au fost aduse imbunatatiri instalatiei electrice, prin asigurarea unor circuite de alimentare dedicate marilor consumatori existenti in locuinta.
Cu o suprafata generoasa de aprox. 36 mp, ofera confortul unei locuinte moderne. La intrare ne intampina un hol care gazduieste un dressing generos dar si alte corpuri de depozitare care au fost ordonate astfel incat sa permita si amplasarea unei combine frigorifice Whirlpool in acelasi spatiu.
Din hol se intra in baie, o baie ce beneficiaza de o ventilatie naturala, avand un geam exterior, dotata cu mobilier si utilata cu masina de spalat rufe.
In continuare din hol se intra in bucataria mobilata si utilata iar in capat avem livingul de 18,3 mp. Pe latimea livingului este balconul, cu vedere ca si intreaga garsoniera spre spatele blocului, beneficiind de multa liniste si lumina, avand o orientare spre S-E.
Proprietatea este o excelenta investitie, putand fi folosita atat pentru locuit cat si pentru inchiriat, apartamentul predandu-se mobilat si utilat iar viitorii chiriasi se pot muta imediat.
Zona este extrem de bine conectata la mijloace de transport, in imediata apropiere regasim: statiile de metrou Dristor 1 sau 2, autobuzele 135, 330, tramvaiele 1,19,23,27 troleibuzele 70,79.
Va asteptam sa descoperim impreuna locatia excelenta si avantajele acestui spatiu!

  • ID: 4298
  • Published: May 8, 2022
  • Last Update: June 23, 2022
  • Views: 584