Lotus Studios*Zona cluburi-Nuba-Loft* Aprilie 2021*Mobilat si utilat

€129.000

Caracteristici

  • Aer conditionat

Descrierea proprietății

Tur virtual interactiv 3D si experienta VR

Cu peste 100.000 de vizitatori intr-un week- end statiunea Mamaia este cea mai renumita statiune de pe litoralul romanesc. Plajele sale se intind pe o lungime de aproximativ 8 km iar investitiile recente in sectorul imobiliar fac din aceasta statiune una cu un potential enorm.
Oferta imobiliara propusa vizeaza ceea ce are Mamaia cel mai pretios de oferit la momentul actual si anume zona de agrement si distractie.
Situat in apropierea celor mai in voga cluburi si restaurante ansamblul rezidential Lotus este pozitionat la 50 m de plajele White Towers si Opera, in vecinatatea cluburilor Nuba, Loft, Fratelli, pe strada Lotus nr. 12 si a fost dat in folosinta in primavara lui 2021.
Cu o arhitectura moderna si nenumarate facilitati complexul are 7 etaje si gazduieste 64 apartamente dintre care 21 sunt inchiriate in regim hotelier. Apart-hotelul este administrat de compania SH Resort, ce apartine familiei Halep.
Apartamentul de doua camere pe care vi-l propunem spre achizitie are 2 camere si este format din living, bucatarie open space, dormitory, baie si terasa.
Apartamentul este complet mobilat si utilat si se vinde ca atare. Este modern, luxos si optim dotat si se preteaza atat ca spatiu de locuit cat si pentru inchiriere in regim hotelier.
Situat la parter, apartamentul are in folosinta o mica terasa de aproximativ 15 mp cu iesire directa din living iar pe exterior au fost montate jaluzele actionate electric.
Partea de mobilare si dotari include: mobilier specific de bucatarie si dining, mobilier de dormitor cu pat de mijloc, noptiere, TV smart cu diagonala mare, mobilier living. Baia este mobilata modern si are cabina de dus cu sistem walk-in.
Datorita locatiei, este o investitie sigura si de lunga durata, putandu-se inchiria foarte usor in regim hotelier -atat in timpul sezonului estival dar si in extrasezon.

  • ID: 4255
  • Published: May 8, 2022
  • Last Update: September 30, 2022
  • Views: 121