Madrigalului Residence* One United Properties* READY TO MOVE IN

Strada Madrigalului 42a, București, România
€485.000

Caracteristici

  • Ceiling Fan
  • Mobilat

Descrierea proprietății

Tur virtual interactiv 3D si experienta VR

Apartamentul pe care vi-l propunem spre vanzare  fixeaza noi repere privind standardul de viata in Bucuresti si este deopotriva exclusivist si luxos.

Oferta este exclusivista deoarece apartamentul este unul dintre cele doar 14 unitati ce compun  singurul proiect rezidential de tip boutique hotel realizat de grupul One United Properties.

Situat pe malul lacului Baneasa, intr-o zona aerisita si plina de vegetatie, ansamblul ofera o perspectiva noua asupra confortului si a unui stil de viata relaxat.

Apartamentul are o suprafata utila totala de 136 mp si este compus dinr-un living care se continua cu o bucatarie deschisa avand o suparafata comuna de aprox. 60 mp, doua dormitoare de 18 si 14 mp, trei bai generoase si o terasa.Apartamentul detine multiple spatii de depozitare mascate, precum si dressinguri generoase cu compartimentari eficiente.

Proiectul de design interior a fost realizat de compania  LEMON INTERIOR DESIGN, premiata in dese randuri pentru amenajarile de interior.

Apartamentul se vinde complet utilat si mobilat. Mobilierul face parte din categoria luxury si este minimalist cu accente fine glamour. Parchetul este din lemn natural de stejar uleiat. 

Bucataria Doimo Cuccine Italia, este personalizata si accesorizata pana la cel mai mic detaliu, fiind  realizata din Legno Nodato (Lemn natural)  si MDF, toate integrate de pretiosul compozit din quartz(un material a carui suprafata este neporoasa, astfel incat acesta nu se pateaza si nu retine bacterii, fiind rezistent la zgariere si la atacul agentilor chimici). Bucataria este completata de linia de electrocasnice high- end  marca Siemens.

Livingul a fost realizat pe comanda de la un furnizor din Italia iar canapeaua este Doimo Salotti.

Dormitorul este realizat tot pe pe comanda de la acelasi furnizor Italian Doimo, un dormitor in care vom regasi piele naturala si tapet satinat. 

Tavanele inalte de peste 3 m sunt puse in valoare de perdele si draperii din matase naturala cu insertii de satin si blackout( Blue Royal ) dar si de candelabrele  si lustrele  pretioase cu accesorii din cristal import Italia.

Tamplaria din aluminiu SCHUCO are la interior pervaz din marmura naturala.

Apartamentul beneficiaza de incalzire in pardoseala automatizata iar prin controlere digitale montate pe perete se comanda temperatura individual in 7 zone diferite ale apartamentului.

Sistemul de climatizare DC Inverter de la Maxa de mare putere este compus din 4 unitati incastrate in plafon si operate fiecare de cate un controler digital montat pe perete.

Obiectele  sanitare  sunt Porcelanosa si Villeroy & Boch fiind integrate cu marmura naturala folosita in bai.

Locatia casei ofera acces usor la promenada din jurul lacului (Promenada Verde, un prim km inaugurat in acest an din tronsonul de 25 km, cu banci si o alee pietruita, o zona de relaxare ideala pentru plimbare si jogging), la scoli (Genesis College, Aletheea, King’s Oak British International School, Scoala lui Matei Deutsche Schulle, Scoala Europeana, Scoala gimnaziala 6), gradinite(Genesis College, Gradinita lui Matei, Lindenblute, Tichiuta, Die Maja,  Montessori Universe, Beautiful Minds, Teko Kindergarden), spitale (Spitalul Baneasa Regina Maria, Wellborn).

Fiecare vizionare a unui apartament nou, de regula, poate fi descrisa in cateva cuvinte. De data acesta insa,  nu ma pot limita la o descriere succinta. In cazul apartamentului de fata, este vorba despre o adevarata experienta iar cuvintele care o pot descrie sunt: un alt standard de locuit, lux, relaxare, exclusivism, liniste, familie, repect pentru cumparator, comunitate, promenada.

Prezentare video

Planul imobilului

  • ID: 4170
  • Published: March 30, 2021
  • Last Update: April 22, 2021
  • Views: 950