Apartament modern, bloc reabilitat 1980, Pantelimon Ritmului

Șoseaua Pantelimon 91, București, România
€98.500

Caracteristici

  • Aer conditionat
  • Balcoane

Descrierea proprietății

Tur virtual interactiv 3D si experienta VR

De cele mai multe ori, atunci cand suntem in cautarea unui apartament, ne alcatuim o lista de criterii care includ zona, suprafata, dotari, confort, etc. Exista insa si aspecte pe care nu le putem enunta in cuvinte dar pe care le simtim atunci cand trecem pragul viitoarei noastre locuinte: este vorba de senzatia aceea de acasa, de confort si de certitudinea ca exista respect intre cumparator si vanzator, ca amenajarile au fost facute cu grija si responsabilitate.
Este exact cazul locuintei pe care v-o propunem: apartament de 3 camere situat in zona Pantelimon Ritmului, luminos cu o orientare spre Sud, aflat la etajul 8 al unui bloc cu 10 niveluri dat in folosinta in anul 1980.
Apartamentul are o suprafata utila totala de 73 mp. Întrega locuinta este renovata si amenajata cu mult bun gust si materiale de calitate: usa de intrare Maco antiefractie cu yala Mottura, tamplarie pvc cu geam termopan cu izolatie fonica si termica, usi interioare moderne, gresie si faianta de buna calitate, etc.
Apartamentul se vinde partial mobilat si utilat, viitorul proprietar putându-se bucura de mobila built-in.
Este o locuinta in care te poti muta imediat, fara a fi necesare alte investitii. Culorile neutre alese pentru amenajare permit o personalizare facil de realizat.
Camerele sunt spatioase, luminoase iar senzatia de caldura este data de folosirea materialelor de calitate(de ex: placile ceramice cu aspect de lemn montate pe hol, dressingurile generoase montate pe hol si in living cu usi din oglinda care ofera senzatia unui spatiu mai vast). Bucataria este complet mobilata si utilata, fronturile mobilierului sunt din lemn masiv, peretii sunt placati cu piatra travertin, vopseaua este ceramica( super lavabila), masina de spalat vase, cuptorul electric si cel cu microunde sunt incorporate in mobilerul de bucatarie, este tras cablu TV. Baile au fost si ele modernizate in ultimii 2 ani, fiind dotate cu accesorii moderne, in baia mare fiind montat un boiler pentru perioadele cand furnizarea apei calde este intrerupta, asa cum s-a intamplat destul de des in ultimul an, in Bucuresti. Balconul a fost impartit in 2 zone, una care face parte din sufragerie unde a fost organizat un mic birou de lucru iar in spatiul ramas a fost amplasat un uscator de rufe, cealalta jumatate fiind zona de balcon clasica dotata cu un spatiu de depozitare bine compartimentat si integrat.
Apartamentul se afla intr-un bloc anvelopat iar scara este recent renovata beneficiind si de un lift modernizat cu usi semiautomate. Blocul se afla la 10 minute de mers pe jos fata de metroul de la Iancului si la 2 minute de mers cu masina de Piata Obor. Zona este conectata cu centrul orasului prin intermediul metroului si retelei RATB: autobuzele 101, 682, tramvaiele 14,36 si troleibuzele 69,85.
Pentru detalii suplimentare sau vizionari, va rugam nu ezitati sa ne contactati, eu si echipa mea va vom ajuta cu mare placere!

Planul imobilului

  • ID: 4143
  • Published: October 30, 2020
  • Last Update: November 11, 2020
  • Views: 532