Rin Grand Residence- Vitan Mobilat si utilat modern

Șoseaua Vitan-Bârzești 7D, București, România
€58.000

Caracteristici

  • Aer conditionat

Descrierea proprietății

Tur virtual interactiv 3D si experienta VR

Avem placerea sa va prezentam un apartament cu 2 camere, complet mobilat si utilat, situat la etajul 7 in Rin Grand Residence, pe sos. Vitan Barzesti nr.7 D, in sectorul 4.

În incinta Complexului locativ este o piscină mare, o saună umedă şi uscată, SPA şi masaj, există o zonă bine amenajată pentru cei mai mici rezidenţi cu diferite jocuri şi funcţionează un After school. Pentru relaxarea odihna maturilor este un spaţiu organizat cu biliard şi ping-pong.

De asemenea, în incinta Complexului se află un centru de conferinţe, o sală de evenimente, o clinică dentară, un restaurant, o agenţie de turism, un ATM şi la parcarea supraetajată sunt amenajate 700 de locuri de…Citeşte mai mult

Pentru siguranta si confortul rezidentilor complexul este păzit 24/7 şi are un sistem de supraveghere video cu monitorizare.

Stim, suna foarte bine si pare ca v-am convins si nici macar nu am inceput sa discutam despre apartament.

Situat la etajul 7, apartamentul este decomandat si, ceea ce remarci imediat cand il pasesti pragul sunt o compartimentare ideala, o buna repartizare a spatiului in fiecare camera si faptul ca este foarte luminos.

Apartamentul ofera in continuare senzatia de casa noua pentru ca totul, de la mobilierul/amenajarile foarte bine alese, intr-o cromatica neutra pana la electrocanice, au fost pastrate in conditii excelente. Toate te asteapta sa iti pui amprenta cu elementele de decor preferate.

De la intrare te intampina un hol luminos si spatios din care vei avea acces in fiecare incapere. La dreapta este o baie moderna cu cabina de dus si echipata complet iar in partea stanga este bucataria tip open space. Decorata in nuante neutre, bucataria beneficiaza de un blat pentru gatit foarte generos, de un frigider de dimensiuni mari, un cuptor si plita incastrate in mobilier si o masina de spalat rufe.

Pentru a-ti asigura confortul termic, apartamentul beneficiaza de un sistem modern de incalzire si racier.

Dormitorul este mobilat cu minimul necesar pentru a obtine un spatiu aerisit si linistitor: un pat matrimonial, un dulap si un mic birou.

Intreg apartamentul este armonios si toate detaliile creeaza un cadru primitor in care poti fi confortabil si in care te poti simti ca acasa.

Clădirea este construită cu parter şi are 15 etaje locative. Sistemul constructiv este cu cadre, diafragme şi planşee din beton armat. Faţada clădirii este termo – izolată cu polistiren de 10 cm şi este finisată cu tencuială decorativă.

In imediata apropiere se afla o statie de taxiuri ai statia de transport public in comun 102, 124(ce va poate duce rapid catre metrou Aparatorii Patriei sau Nicolae Grigorescu in sens invers).

  • ID: 4002
  • Published: August 31, 2020
  • Last Update: November 11, 2020
  • Views: 589