Studio Biserica Italiana- Intercontinental*Panorama superba

€69.000

Caracteristici

  • Aer conditionat

Descrierea proprietății

Tur virtual interactiv 3D si experienta VR

Va propunem sa vizionati nu numai un spatiu in centrul Bucurestiului ci o particica din istoria acestei metropole.
Este vorba despre o garsoniera situata ultracentral, la foarte mica distanta de km 0 al Bucurestiului.
Este minunat sa te trezesti dimineata si, de pe terasa ce deserveste livingul sa vezi nu unul ci trei dintre monumentele, obiectivele culturale si reperele orasului. Este vorba despre Biserica Italiana, o bijuterie arhitectonica realizata in 1915 stilul vechi lombard, despre Teatrul National dar si cladirea reper a orasului- hotelul Intercontinental.
Garsoniera se afla intr-un bloc care nu este incadrat in nici o grupa de risc seismic, deci achizitia poate fi realizata si prin accesarea unui credit imobiliar. Accesul in bloc este stradal la cel ca si vederea. Situata la etajul 9/9, garsoniera esre ferita de zgomotul din trafic si ofera o panorama superba asupra reperelor de pe bulevardul Nicolae Balcescu.
Este un spatiu generos, de 35 mp in total, cu un living de 16 mp ce se continua cu usi glisante pe balconul de 11 mp, compartimentat in 2 .
Garsoniera este mobilata sumar si are minime amenajari, noul proprietar putand exploata potentialul enorm al acestui spatiu asa cum doreste.
Pretabila atat pentru rezidenta cat si pentru inchiriat, garsoniera constituie o investitie excelenta pentru o persoana boema, indragostita de farmecul acestui oras.

Planul imobilului

  • ID: 4429
  • Published: May 15, 2022
  • Last Update: October 22, 2022
  • Views: 1240