Studio Incity Recidence Calea Dudesti*Mobilat si utilat

€100.000

Caracteristici

  • Aer conditionat

Descrierea proprietății

Tur virtual interactiv 3D si experienta VR

Va oferim spre vanzare un studio modern, situat la etajul 1 al complexului Incity, in corpul B, amplasat in zona Dristor, pe Calea Dudesti 188.
Apartamentul se vinde mobilat si utilat complet, asa cum se vede si in prezentare. Nu a fost inchiriat si a fost locuit sporadic de proprietar, de aceea se prezinta intr-o stare foarte buna.
Are o suprafata totala utila de peste 50 mp, fiind compus dintr-o baie, bucatarie open space, o zona de relaxare si o zona de dormit, plus un balcon generos de 7 mp.
Zona de dormit este compusa dintr-un pat matrimonial, un dulap si un mobilier de perete.
Zona de relaxare cuprinde 2 fotolii, o canapea si o masuta.
Complexul este unul modern, cu facilitati multiple: paza 24/7, video interfon, 2 lifturi moderne, World Class la parter, Mega Image la intrare, etc.
In apropiere sunt numeroase mijloace de transport, cele 2 magistarle de metrou Dristor 1 si 2, autobuze, tramvaie iar la 500 metri distanta este complexul comercial Bucuresti Mall.
Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „InCity Residences” este compania „SC ANCHOR REAL ESTATE DEVELOPMENT” SRL, cu o experienta mare in construirea de imobile in Bucuresti printre proiectele dezvoltate de acestia numarandu-se: Plaza Romania, Bucuresti Mall, Anchor Plaza, Pallady Towers, Movieplex Cinema.

Planul imobilului

  • ID: 4614
  • Published: October 23, 2022
  • Last Update: October 23, 2022
  • Views: 1146