Uverturii Residence*READY TO MOVE IN*Mobilat si utilat complet

€84.000

Caracteristici

  • Aer conditionat
  • Balcoane

Descrierea proprietății

Tur virtual interactiv 3D si experienta VR

Va prezentam un apartament decomandat situat in complexul Uverturii Residence, pe str.Ajustorului 2D, la etajul 5.
Apartamentul se vinde mobilat si utilat, asa cum se vede in prezentare; la cerere se poate furniza si un loc de parcare.
Este spatios, are 54 mp si este compus dintr-un living de 18 mp, un dormitory spatios de 1 mp, bucatarie de aproape 10mp, baie 4,3 mp si un hol ce leaga toate camerele de 6mp.
Spatiul a fost amenajat in anul 2020, tot mobilierul este aproape nou iar electrocasnicele sunt in garantie in cea mai mare parte.
In living se gaseste un dressing generos facut pe comanda pe toata latimea camerei iar spatiul de depozitare este completat cu un dulap amplasat pe hol facut si el tot pe comanda si unul in dormitor.
Baia are cada, ventilator pentru aerisire, dulap pe comanda, calorifer pentru incalzire.
Bucataria este si ea utilata si mobilata complet si dotata cu masa pentru 3 persoane.
Ca si corpuri de mobilier, regasim canapeaua pentru living cu o comoda pentru televizor si un pat generos pentru dormitor cu noptiere si comoda.
Complexul este realizat pentru a asigura nu doar confortul ci si siguranta celor care aleg sa locuiască aici. Cele trei tronsoane au fost proiectate conform normelor de proiectare antiseismica a blocurilor din Romania. Din cadrul dotarilor amintim: Ascensor OTIS GeN2 Genesis, Ferestre Salamander Bluevolution 82( Noua generatie a sistemului Blu Evolution are o structura inovativa cu 6 camere, adancime constructiva de 82 mm, accesorii feronerie ROTO NT, geam termopan 44mm Tripan Clar + Clar + Low-e, Usi de interior PINUM Linia Smart, Usi de intrare PINUM Linia Blindo 2, Bucataria si baia dotate cu placi ceramice MARAZZI, Obiecte sanitare Ideal Standard, Parchet laminat – KRONO ORIGINAL(Clasa de rezistenta 32 si grosimea de 8 mm), Centrala termica condensare – IMMERGAS VICTRIX TERA 24/28, Calorifere ECCORAD, Incalzire si alimentare realizata cu sistemul de tevi Valrom Pex si fitinguri PPSU / alama( garantie 10 ani de la producator).
Pentru mai multe detalii si informatii, nu ezitati sa ne contactati!

  • ID: 4237
  • Published: May 8, 2022
  • Last Update: October 23, 2022
  • Views: 104