Vanzare de proprietati in regim de reprezentare exclusiva

Tarife practicate

Vanzare de proprietati imobiliare

Comision de succes: minim 1.500 euro sau 3-6 % din pretul final de vanzare al imobilului, valoarea procentului fiind agreat in functie de nivelul de performanta ales

De ce apelezi la un profesionist, un consultant imobiliar atunci când iți vinzi locuință? Ce iți poate el oferi, de ce ai plati o suma atât de mare de bani pentru serviciile lui, nu iți poți pune oare anunțul pe un site și vinzi singur proprietatea? Sunt întrebări legitime și este normal atâta timp cât nu înțelegi avantajele unei asemenea colaborări, nu te îndrepți către ea.

O iți explic pe scurt care sunt avantajele și ce face un consultant imobiliar pentru a ți le obține.

Atunci când vinzi, te interesează obții un preț cât mai mare iar tranzacția se desfășoare în siguranță. Ca vânzător nu trebuie fii preocupat de cât plătești unui consultant imobiliar iți vanda proprietatea, ci de suma pe care el ți-o poate obține și de perioada în care o poate face. Este mai important o vinzi singur, cu un efort mare și mult timp pierdut la 100.000 euro, spunem sau delegi pe cineva se ocupe și iți obțină 110.000 euro? În contextul asta, mai este important daca valoarea comisionului este 2,3 sau 6%? Profesioniștii din domeniu își cunosc foarte bine competentele și plus valoarea pe care o pot aduce în cadrul unui proces de vânzare și nu vor negocia valoarea serviciilor pe care le pot oferi. Important este ajungi îi cunoști și la finalul unei experiențe imobiliare, vei înțelege cu adevărat de ce își merita cu prisosință plata serviciului lor.

Acum iți spun ce pot face eu pentru a te ajuta în procesul unei vânzări:

1. Voi face o analiza de piață, voi stabili prețul maxim de vânzare pe care îl putem obține, intervalul de timp în care se poate face vânzarea și iți voi oferi detaliat argumentele pentru a putea lua împreună cea mai buna decizie.

2. Vom stabili de comun acord daca vom începe sau nu colaborarea. Un profesionist nu va accepta niciodată un contract de vânzare pe care nu îl poate duce la bun sfârșit, în termenii agreați.

3. Vom face o verificare a actelor pentru a ne asigura suntem pregătiți pentru vânzare.

4. Voi face un plan de marketing eficient pentru a diferenția proprietatea ta de celelalte oferte din piață. Nu voi intra în detalii ci voi enumera pe scurt etapele: pregătirea proprietății (home staging) pentru realizarea pozelor profesionale și a turului virtual 3D, eventual filmare/ Promovarea pe cele mai importante canale de promovare online și offlline astfel încât proprietatea ta fie vizibila pe tot parcursul procesului de vânzare-imobiliare.ro, Anunțul.ro,storia.ro,olx.ro,wizmoz.ro,homezz,lajumate,etc./ Invitație la colaborare către cei mai buni agenți colaboratori care lucrează în zona/ MLS/ Canale proprii, invitații în cadrul evenimentelor de networking

5. Calificarea clienților fiindcă nu ne dorim turism imobiliar sau vizite din partea celor care nu își permit proprietatea și nici semnarea unor promisiuni de vânzare către un client care până la urma nu reuși cumpere proprietatea

6. Monitorizarea activa a concurentei din zona și informarea ta pentru a știi mereu cum ne situăm din punct de vedere calitate/ preț cu restul ofertelor din zonă.

7. Feedback constant/ transparenta, deoarece este important știi care sunt demersurile făcute pentru vânzarea proprietății tale.

8. Negocierea cu potențialii cumpărători. Este important vinzi la cel mai bun preț

9. Încheierea tranzacției.  Semnarea contractului de vânzare și încasarea prețului. În cazul unei vânzări cash, procesul poate fi mai scurt dar ne vom asigura se desfășoară în siguranță și fară agrearea unor clauze dezavantajoase iar în cazul unei vânzări cu credit ipotecar voi supraveghea întreg procesul de acordare a creditului și voi facilita urgentarea procedurilor. Voi fi alaturi pe întreagă durata a vânzării și vom beneficia de aportul echipei mele ce include cadastrist, notar, broker de credite și a experienței mele de peste 10 ani pe piață imobiliara.

Poate nu ți-am spus, dar plata serviciilor o faci doar în cazul în care tranzacția se finalizează. Nimic pe parcurs, intermediar ci doar atunci după ce banii rezultați în urma vânzării se vor regăsi în contul tău. Așa am lucrat din prima zi de funcționare și mi se pare dovada cea mai importanta a încrederii pe care o am în expertiza mea și în rezultatele serviciilor pe care le pot oferi. Și bonus vei primi muult mai mult timp liber pe care îl poți petrece cu cei dragi fiindcă vei putea delega vânzarea proprietății tale unui profesionist .